Diensten

Van strategie, productie tot distributie.
Blutarsky helpt jouw merk online.

 • Connector.

  Contentstrategie

  Welke doelen wil jouw merk behalen met online content? Welke (social) kanalen passen hier het beste bij? En hoe gaan we deze kanalen inzetten voor maximaal resultaat? Vanuit jarenlange ervaring adviseert Blutarsky over de beste online contentstrategie voor jouw merk.

 • Connector.

  Contentcreatie

  Video, animatie, tekst, visuals, ads. We maken allerhande content, in allerhande vormen. Maar altijd content die voldoet aan ons eigen SMART-model.

 • Connector.

  Social Advertising

  Wat is al die mooie content waard als het niet gezien wordt? In samenwerking met onze partners zorgen we ervoor dat jouw content gezien wordt door de juiste doelgroep, op de juiste plek en op het juiste moment.

 • Connector.

  Community Management

  Snel reageren op vragen via webcare, zorgen dat de community betrokken blijft door de dialoog aan te gaan, sentiment monitoren en spam aanpakken: community management is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle online presence. Wij leveren deze dienst op maat voor jouw merk; voor één of meerdere (social) kanalen en van licht tot intensief (24/7, always-on).

 • Connector.

  Analyse & Rapportage

  Welke content scoort bij de doelgroep? Worden de doelstellingen gehaald? Blutarsky gelooft niet in data, maar in inzichten. Daarom rapporteren we én analyseren we ook. Dat doen we met verschillende tools maandelijks of per kwartaal, maar net wat jouw merk nodig heeft.