Over ons

Dankzij internet, sociale media en mobiele telefoons zijn onze relaties voorgoed veranderd. Met elkaar, maar ook met merken. We eisen meer van merken. We willen snel antwoord op onze vragen, we willen geïnspireerd worden, we willen gratis producten. En we willen vooral niet lastiggevallen worden door merken die alleen maar over zichzelf praten. Dat maakt de ‘oude’ vorm van adverteren lastig. Maar hoe doe je het dan wél goed als merk?

Weg met reclame

Onze oplossing: online content met het beste uit twee werelden, die van social media marketing en content marketing. Zo geloven we in online advertising, maar altijd met de what’s in it for me-factor. We slaan een brug tussen de behoeftes van het merk en de interesses van de doelgroep met content waar merk en mens beter van worden. En zorgen dat deze content op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig is zodat genoeg mensen het zien. We maken branded content voor social media, blogs, websites. Kortom: overal online. Daarnaast verzorgen we community management, social strategie en online campagnes.

Smart Content

Vergeet het originele SMART-principe heel even, want ons zelfontwikkelde SMART-model heeft daar niks mee te maken. Het zijn de criteria die wij hanteren bij het maken van goede, effectieve content:

Sociaal: denk in conversaties, niet in zenden. Maak het deelbaar, wees geïnteresseerd, stel vragen.

Mooi: zorg dat het er goed uitziet. Creëer een herkenbare visuele stijl die opvalt.

Aansprekend: bied inspiratie, humor, goed nieuws en geef iets weg: tips, recepten, korting etc.

Relevant: stel de kernwaarden van het merk altijd centraal. Selecteer trends zorgvuldig en wees kritisch.

Tijdig: wees trendy, plaats de berichten op het juiste moment, weet waar en wanneer je doelgroep online is.

Wat je verder moet weten …

Door onze jarenlange ervaring met content en social media, hebben we nog veel meer in huis. Analytics, online campagnes, influencers, media amplificatie, we doen het allemaal. Inhouse, of in samenwerking met onze partners. Benieuwd wat wij online voor jouw merk kunnen betekenen en waar onze naam vandaan komt? Bel of kom gezellig langs.

Ons team

Lucio Jessurun

Lucio Jessurun

Content Director


Fleur van der Eijk

Fleur van der Eijk

Project Manager


Ian Lizandra

Ian Lizandra

Designer


Sabina van der Hoeven

Sabina van der Hoeven

Content Specialist